Agnieszka, 1 Grudzień, 2018
W chwili przekroczenia dziennego limitu czasu z konkretną aplikacją, zostanie ona zablokowana.
Wyświetlony zostanie ekran blokady – dalsze korzystanie z aplikacji będzie wymagało podania nr PIN, który powinien znać tylko Rodzic.

W przypadku braku podania nr PIN, dalsze korzystanie z aplikacji w bieżącym dniu, nie będzie możliwe. Dziecko będzie mogło ponownie skorzystać z aplikacji w kolejnym dniu.